• 1slide1.jpg
  • 2IMG_4345.JPG
  • 3een wolkje.jpg

“Stop er toch mee!” Het klinkt heel voor de hand liggend. Als het zo eenvoudig zou zijn om te stoppen met je verslaving was het waarschijnlijk niet zover gekomen.

Hulpbijzelfhulp bij verslaving is geschikt voor wie nog nooit hulp heeft gezocht, wie al eerder hulp heeft gezocht, wie gestuurd is of wie uit eigen beweging komt.

Verslavingen hebben een grote impact op de gezondheid en de prestaties op het werk. Probleemdrinkers melden zich 6x vaker ziek. Steenbrink Counselling is er voor ondernemers en hun medewerkers om signalen te herkennen en hen te begeleiden.

Voor wie eerlijk naar zichzelf wil kijken

Belangrijk is dat je gemotiveerd bent, dat je bereid bent om open en eerlijk naar je eigen afhankelijkheidsprobleem of verslaving te kijken. Heb je daar nog moeite mee, dan kan ik je daarin ondersteunen en helpen een hulpvraag te formuleren.

Voor wie meteen aan de slag wil gaan

Wanneer je elders op een wachtlijst voor behandeling staat kan ik je, in overleg met je verwijzer, helpen die periode te overbruggen. Iets doen is beter dan niets doen.

Ook voor nazorg kun je bij Steenbrink Counselling terecht. Want eenmaal uitbehandeld sta je er alleen voor, met alle gevaren die daarbij horen. Oude verslavende patronen zijn soms hardnekkig.


Copyright 2015 All Rights Reserved Steenbrink Counselling

Steenbrink Counselling
Oranjeplein 86
6224 KR Maastricht
T 043-2043015
E info@counsellingbijverslaving.nl

Member of